terug naar home
De Amsterdamse Vaargids - terug naar Home
VaargidsenVaartochtenSlapen aan het waterBoot HurenBoot KopenContactLinks


Vaargids Randmeren, Flevoland en NW-Overijssel


Vaargids Randmeren, Flevoland en NW-Overijssel


Vaargids Randmeren, Flevoland en NW-Overijssel

Met deze Vaargids heeft u een zeer complete leidraad in handen waarmee u op eigen houtje de Randmeren, Flevoland en Noordwest Overijssel per boot kunt verkennen.

De door ons beschreven vaartochten leiden u door een prachtig en afwisselend vaargebied. Wij brengen u langs vissersstadjes aan de voormalige Zuiderzeekust, de huidige randmeren. Waar u ook nu nog een indruk krijgt hoe het leven er in vorige eeuwen aan toe ging.

Indrukwekkend is het contrast met het ruim opgezette Flevoland. Internationaal gerenommeerde architecten hebben de afgelopen decennia de kans gekregen om hier hun meesterwerken neer te zetten. De rustige poldervaarten geven een eindeloos, bijna on-Hollands, gevoel van rust. Ook leiden wij u langs het aantrekkelijke gebied de Weerribben. Ooit was dit een afgesloten gebied bevolkt door rietsnijders en boeren.

Uiteraard besteden wij ook aandacht aan de innerlijke mens. Varen maakt immers hongerig. Wij hebben voor u verschillende cafés, restaurants en hotels geselecteerd waar u voor de deur kunt afmeren. Wij hebben deze zaken uitgekozen op basis van onze persoonlijke voorkeur met als leidraad de wensen van de hedendaagse schipper. Ook de GPS- coördinaten hebben wij weergegeven zodat u de locatie kunt intoetsen in uw GPS-systeem.

Het hoofdstuk Vaargegevens biedt u een handvat bij het plannen van uw tocht. Handige gegevens als afstandstabellen, bedieningstijden van bruggen en sluizen en informatie over aanlegplaatsen zijn opgenomen. Het hoofdstuk nautische adressen helpt u verder als u iets voor de opvarenden of de boot nodig heeft. In het hoofdstuk Doen! beschrijven wij leuke uitjes voor jong en oud die per boot goed bereikbaar zijn.

Zoals u van ons gewend bent hebben wij ook weer een vaarkaart van het gehele gebied bijgevoegd.

Wij wensen u ontzettend veel vaarplezier met deze nieuwe gids.

Titel: Vaargids Randmeren, Flevoland en NW-Overijssel
160 pagina's Full Color
Vaargebied: Randmeren, Flevoland, Noordwest Overijssel e.o.
Inclusief: Kaartmateriaal van het complete gebied
Prijs: € 16,95+3,50 verzendkosten incl. BTW
  Bestel online en betaal met iDealBestel en betaal met iDeal
Klik hier voor een overzicht van al onze uitgaven

Ook beschikbaar:
Vaargids Friese Meren

Vaargids Zuid-Holland-West
Vaargids Zuid-Holland-West