terug naar home
De Amsterdamse Vaargids - terug naar Home
VaargidsenVaartochtenSlapen aan het waterBoot HurenBoot KopenContactLinks


Vaargids Hollandse Plassen


Vaargids Leiden, Kaag en Braassem


Vaargids Hollandse Plassen

De Vaargids Hollandse Plassen is het resultaat van vele uren met plezier varen in Leiden en de omliggende plassen, rivieren en kanalen. Met deze gids heeft u een complete leidraad voor een zeer afwisselend watersportgebied in handen. De combinatie van oer-Hollands landschap, historische plaatsen en afwisselend vaarwater maken Leiden en haar omgeving tot een fantastische bestemming voor watersporters. Niet voor niets is De Kaag een van de eerste plaatsen in Nederland waar zeilen niet alleen beroepsmatig, maar ook als tijdverdrijf werd beoefend.

De kern van dit boek wordt gevormd door de vier vaartochten in en rondom Leiden. Deze bieden u een kant en klaar plan voor een verrassende tocht over het water door het Zuid-Hollandse land. Omdat eten en drinken een belangrijk onderdeel is van de pleziervaart, wordt in het hoofdstuk horeca uitgebreid aandacht besteed aan cafés en restaurants waar u in de meeste gevallen aan het terras af  kunt meren. Voor degenen die liever in de intimiteit van het eigen schip willen eten, zijn in het hoofdstuk 'Koken aan boord' originele en praktische recepten voor scheepsmaaltijden opgenomen. 

Naast vaartochten en suggesties voor café´s en restaurants biedt deze gids veel praktische informatie zoals adressen van jachthavens, brugtijden, doorvaarthoogtes en natuurlijk een gedetailleerde waterkaart van Leiden en een regiokaart van het hele vaargebied.

De redactie van de Vaargids Hollandse Plassen wenst u met deze gids ontzettend veel vaarplezier.

Titel: Vaargids Hollandse Plassen
180 pagina's Full Color
Vaargebied: Leiden, Kaag, Alkemade, Braassem e.o.
Inclusief: Kaartmateriaal van het complete gebied
Prijs: € 16,95+3,50 verzendkosten incl. BTW
  Bestel online en betaal met iDealBestel en betaal met iDeal
Klik hier voor een overzicht van al onze uitgaven

Ook beschikbaar:
Vaargids Friese Meren

Vaargids Zuid-Holland-West
Vaargids Zuid-Holland-West